KARTER Mühendislik
Mümessillik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Türkiye çözüm ortağı

KARTER
ULUSLARARASI TİCARET

KARTER ULUSLARARASI TİCARET, 2009 yılı sonunda DEMİR ÇELİK sektörüne makine, yedek parça, sarf malzemesi konularında hizmet vermek amacıyla kurulmuştur. Konularında dünya lideri “İş Ortakları” ve ilke edindiği üstün hizmet kalitesi sayesinde kısa zamanda kendisine sektörde yer bulmuştur.
Detaylarına web sayfamızın ilgili bölümlerinde ulaşabileceğiniz iş ortaklarımızın tamamını “Tek Yetkili Temsilci” sıfatıyla temsil etmekte olup, müşterilerimizin beklediği ciddiyet ve kaliteli servis için bu sıfatın çok önemli olduğunu düşünmekteyiz.

KARTER ULUSLARARASI TİCARET şirketi, DEMİR ÇELİK sektöründe değerli çelik üreticilerimizin önemli bir çözüm ortağı ve servis sağlayıcısı konumunu, sizlerin de desteği ile geliştirerek ve bünyesine yeni temsilcilikler katarak devam etmektedir.Amacımızı, faaliyetlerimizi ve geleceğimizi sizlerin ihtiyaçlarının belirlediğinin bilincinde olarak her zaman sizlerin yanındayız. Ana hedefimiz, müşterilerimiz ve temsil ettiğimiz firmalarla ile aramızda karşılıklı güven ve istikrara dayanan, her iki tarafın da kazandığı, sağlıklı ve uzun vadeli bir işbirliği kurabilmektir.

Karter Uluslararası Ticaret Kurumsal Kataloğu

Emre KARTER
Genel Müdür
+ 10 %
işinize bizimle performans verin
+ 10 %
müşterilerinize kaliteye bizimle ulaşın
+ 10 %
hizmeti bizimle en kaliteli şeklini görün

Bizim işimiz sizin işiniz

Alanında Uzman

Ürünlerimiz kalite standartlarında ve güvenilir testlerden geçirilmiştir

UZAMANLIK 100%
KALİTE 100%
SERVİS 100%

İŞ ORTAKLARIMIZ

“Alevli Kesme Sistemleri ve Ekipmanlarının” tasarım ve üretiminde uzman olan Oxyarc,

Sürekli Döküm Makinesi Kesme Ekipmanları, Gaz Tasarruf Sistemleri, Gaz Emniyet Ekipmanları, Scarf(Skarf) ve El Şalomaları(Torçları), Oksijen Lans Ekipmanları konularındaki geniş ürün yelpazesiyle ihtiyaçlarınız ne olursa olsun işinizi en verimli şekilde yapmanızı sağlar.

Kanada’lı bir firma olan Oxyarc, Kuzey Amerika Demir-Çelik üreticileri arasındaki haklı şöhretini kısa sürede Türkiye’ye de taşımıştır.

Web sitesi linki : http://www.oxy-arc.com/

Green Project: Markalama sistemlerinde İtalyan uzmanlığı…

Green Project Srl, çelik ve alüminyum sanayileri için markalama sistemleri ve otomatik karakter tanıma sistemleri üretim ve pazarlamasında dünyanın önde gelen kuruluşlarından biridir.

1995 yılında en önemli İtalyan çelik üretim şirketinden bir grup profesyonel tarafından Genova’da kurulan Green Project Srl, yıllar içinde istikrarlı biçimde büyümüş ve uluslararası piyasalardaki yerini sağlamlaştırmıştır. Son teknolojiyi kullanan Green Project, çelik sanayindeki tüm uygulamaları kapsayan farklı türde markalama makinaları üretmektedir. Green Project, son 5 yılda üretiği 150’den fazla makinayla alanındaki başlıca aktörlerden biridir. Şirket Danieli, SMS Siemag ve Siemens VAI gibi dünyanın önde gelen üstlenicileriyle, ayrıca Tenaris, Tyssen Krupp vs. gibi nihai kullanıcılarla verimli bir ilişki tesis etmiştir.

Green Project büyümekte olan bir şirkettir ve şu anda yaklaşık 40 kişiye istihdam sunup, yıllık 10 milyon Euro’ya yakın ciro elde etmektedir. Garantili ve kaliteli ürünler temin etmek adına, her bir makine tamamen Green Project’in kendi atölyelerinde tasarlanmakta ve üretilmektedir. Bu atölyelerde tüm bileşenler – mekanik ve elektrik aksamlar, otomasyon yazılımları – bütünlüklü testlere tabi tutulmaktadır. Üretim döneminin tamamı, sıkı kalite ve çevre standartları (ISO 9001-2008 belgesi N. IT-5234/1998 ve ISO 14001 belgesi N. EMS-1724/2007) çerçevesinde kontrol edilmektedir.

Green Project gerek doğrudan gerekse işbirliği yaptığı şirketler aracılığıyla, tüm dünyada son derece etkin bir satış sonrası servis hizmeti sunmaktadır.

Web sitesi linki : http://www.greenproject.it/

Şirket Tanıtımı : PDF – Green Project Brouchure

35 yılı aşkın süredir manyetik(mıknatıs) ekipmanlar tasarım ve üretiminde uzmanlaşmış olan Gauss Magneti firması, kaldırma magnetleri(mıknatısları) ve manyetik separatör ürün gruplarıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

İtalyan bir firma olan Gauss Magneti’nin, Elektromagnet(Elektro Mıknatıs) ve Süreklilik Özellikli Magnetleri (Permanent Magnets) ile levha, hurda, bobin, kütük, slab, bağ, boru, kangal vs. gibi Demir-Çelik sektörü yarı mamül ve mamullerinin kaldırılması ve taşınmasının yapılabileceği demir çelik tesisleri, çelik servis merkezleri, hurda sahaları, liman ve tersaneler, ile manyetik seperasyon, demagnetizörlerin kullanıldığı çöp atık ve seperasyon merkezlerinde uygulama alanı bulmaktadır.

Web sitesi linki : http://www.gaussmagneti.it/

Gauss Magneti-Kaldirma Magnetleri(Mıknatısları) Sunumu.pptx

Framag, endüstriyel ekipmanlar ve makine mühendisliğinin özel alanları için ileri teknoloji projeler üreten bir mühendislik firmasıdır.

Uluslarası lider firmalara sunulan, yenilikçi ürün ve servislerle haklı bir şöhret kazanmış olan Framag, çalıştığı konularda güvenilir bir ortak olarak tanımlanmaktadır.

Metalurji sahalarına(Demir-Çelik ve Demir dışı sektörlerine), Alevli Kesme ve Testere Makinaları Teknolojileri konuları ile yıllardır hizmet etmekte olan Framag, her tür kesme ihtiyacınız için size ihtiyacınıza özel çözümler sunmaktan memnuniyet duyacaktır.

Web sitesi linki : www.framag.com

ALEVLİ KESME, ISITMA VE KAYNAK İŞLERİ İÇİN EKİPMANLAR:

Contessi, demir çelik üretiminde kullanılan proses gazlarının güvenle kullanılması için 1926 yılından beri ekipmanlar üreten dünyaca ünlü bir firmadır.

Demir Çelik, Döküm ve Hurda Kesme tesislerindeki zorlu operasyonlar için manuel ve otomatik alevli kesme ekipmanlarının tasarım ve üretiminde  82 yılın tecrübesi ile haklı bir şöhret kazanmıştır.

Oksijen üfleme ekipmanları(lans tutucu takılmları), ısıya dayanaklı esnek hortum ve metal kaplamalı endüstriyel hortumlar, otomatik hortum tamburları, basınç düşürücüler, basınç düşürme kutuları, alevli kesme işlemi için gerekli olan emniyet valfleri, çabuk bağlantı kaplinleri Contessi’nin belli başlı ürünleri olup, detay ürün kataloğu aşağıdaki pdf ekindedir.

Contessi ekipmanlarının performanslarını izleyebilmek için Contessi kanalını ziyaret edebilirsiniz.

https://www.youtube.com/channel/UCEqTAw_0-q5RwpJV8c0oz6g

Web sitesi linki : www.contessi.com

Pdf: CONTESSI Catalogue 2011

İletişim formunu doldurun